אחד המתכונים הפשוטים, המהירים, והטעימים יותר של אחד מה"פירות" שדווקא כן מומלצים על תזונה נמוכה בפחמימות.
ישנן אין סוף וריאציות שונות להכנת שרימפס, וכולן ברובן מאוד פשוטות, אז עם ממש מעט מצרכים זמינים ונסיון קל במטבח אפשר ליצור מעדן!
מצרכים:
שרימפס טרי (חסילונים)אופן הכנה (במקרה הזה לאדם אחד - אפשר לשחק עם הכמויות לפי הצורך כמובן):
חמאה
שמנת מתוקה 38% ומעלה
שום
מלח
מחממים מחבת על אש גבוהה וממיסים בה כמות יפה של חמאה - לא להתקמצן (אני שמתי בערך 80 גרם חמאה - או שליש חבילה), מוסיפים לתוכה את השרימפס שנוקה לפני, תוך דקה שתיים הופכים צד ומוסיפים מייד מלח לטעם, שום קצוץ (אני שמתי שן אחת), ואז דקה לאחר מכן את השמנת עד ליצירת רוטב אחיד (שמתי בערך 100 מ"ל), ממשיכים לצמצם את הרוטב על אש גבוהה עוד דקה שתיים עד שהוא הופך לסמיך יותר ומוזגים לקערה שטוחה.
וור וולקאם!
היי אביב, התמונות שאתה מעלה נראות מעולה ומעוררות תאבון!
השבמחקאני סוכרתית טייפ 1 ומעוניינת ליצור איתך קשר במטרה להתייעץ.אני בהפסקה מהפייסבוק בגלל תקופת בחינות אז אם יש דרך אחרת ליצור איתך קשר אשמח :)
דנה
הי דנה, אין לי כתובת אימייל ייעודית לבלוג שאני בודק לצערי.
מחקמצטרף לבקשה.
השבמחקגם לי אין פייסבוק ואשמח אם תוכל לכתוב את כתובת המייל שלך על מנת להתייעץ במשהו. אני חש כאן אפליה כלפי מי שאין לא פייסבוק :)
הי חברים, אין לי כתובת ייעודית לבלוג שאני בודק לצערי, אני בקושי מצליח לעקוב אחר הפייסבוק והבלוג בזמני המוגבל.
מחק