יום חמישי, 22 באוגוסט 2013
יום שני, 19 באוגוסט 2013
המבורגר - המתכון הטוב בעיר
בזמן האחרון לא הפסקתי לחשוב על המבורגר טוב.
כבר עברו חודשים רבים מאז שהכנתי את הקציצה המפורסמת בהיסטוריה, ואין סיבה שלא אוכל להוסיף את המעדן הזה לדיאטה שלי.
המתכון הבא הוא מתכון אישי ופשוט שממנו יוצאים ההמבורגרים הטובים שאכלתם. בלי להכיר את כל המקומות בעיר, אני יכול להבטיח לכם, אחרי המבורגר כזה, לא תלכו לשום מקום.
יום שישי, 16 באוגוסט 2013
סטקיית פיטר לוגר Peter Luger Steak House
לבוש כגנגסטר לסטקייה הנחשבת בעיר |
מאז החלטתי לעבור על הסטקיות המוכרות והטובות ביותר בעיר הגדולה, לא הפסקתי לשמוע על הסטקייה הטובה מכולם.
"פיטר לוגר" נחשבת אחת הסטקיות המוכרות בניו יורק, מסעדה שכונתית שממוקמת בויליאמסבורג, אייקון ניו יורקרי.
"כל המאפיונרים במשך השנים השתמשו בסטקייה לסגירת עסקאות, הסטקים הטובים בעיר!"
קבעתי עם חברתי הטובה מלי ליום שישי אחר הצהריים. עם בטן ריקה והמון ציפייות, יצאתי לדרך ישר אחר העבודה, כבר יומיים אני בהתרגשות.
אז האם זה באמת שווה את ההייפ?
אז מה תמצאו אצלי במקרר?
אם אתם מתקשים מחוץ לבית בשל אפשרויות מוגבלות, המקרר האישי הוא בשליטה מלאה שלכם.
נכון להיום אין לי ילדים או אפילו בת זוג שגרה עימי, אי לכך, קל לי לשלוט על תכולת המקרר מן הסתם. כמובן, עם כוח רצון כמו שלי, גם אם היה לי כריות וניל בבית לא נראה לי הייתי פוזל לכיוון... טוב נו, אולי רק מעיף מבט קליל...
מחוץ לבית ובעבודה למדתי להסתדר, אבל זה ליום אחר כבר.
אז כיצד נראה מקרר של מישהו בעל דיאטה עשירה מאוד בשומן מהחי? דיאטה קיטוגנית בה שומן איכותי הוא קריטי לבריאותי ולאין סוף מטרות בגופי? דיאטה שפחמימות לא קיימות, בדיוק כמו בתקופות הקרח שנמשכו עשרות אלפי שנים, בהן פיתחנו מוח כל כך גדול?
אני מזמין אתכם למקרר האישי שלי.
יום שבת, 10 באוגוסט 2013
נסיעת אימון ארוכה, יום שבת - שיפורים ניכרים בחודש השני לדיאטה על בסיס שומנים!
באחת העליות היום ב Henry Hudson Drive - הכח חוזר! |
חודש וקצת לדיאטה הקיטוגנית, והיתרון של חילוף חומרים על בסיס שריפת שומנים מורגש מאוד בנסיעה ארוכה על האופניים!
בעברי, כאשר הייתי מתחרה, רוב אימוניי היו מתבצעים לבדי. זה היה קריטי להתרכז בעצימויות מסויימות בהתאם לתוכנית האימונים.
בנוסף, הבדידות שלי, לבדי עם האופניים אל מול הטבע נותנים לי את החופש וההגשמה העצמית שחשובים לי מאוד.
גם היום אני נהנה מהמראות והנופים בנסיעות ארוכות לבדי, זה משהו שיהיה לי קשה להסביר, ואני בהחלט רוצה לחלוק את החוויות הללו בעתיד.
היום, זה היה שונה, זה שבוע שני שאני רוכב עם קבוצה שיוצאת קבוע כל שבת מגשר ברוקלין. והפעם, יש לי סיפור לספר...
יום חמישי, 8 באוגוסט 2013
אזכור אישי - למה מקורו של הבשר חשוב לי כל כך?
סוף היום, אחר העבודה החלטתי לעצור בסופר הקרוב לביתי בכדי לקנות כבש אוסטרלי, אני פונה לבשר זה לרוב, כי הוא עשיר בשומן, ולמרות שאני לא בטוח 100%, הוא ככל הנראה גודל על מרעה כל חייו.
עברתי מול המדפים, ומזווית העין ראיתי נתח צלעות בקר מגרה ביותר. כולו משויש בשומן מזמין, כמות חלבון נמוכה. פשוט מושלם לדיאטה שלי.
אני מביט על העטיפה וכמו רוב הבשר המוצע בסופר, הוא תוצרת ארה"ב USDA, בשר שגודל על דגנים כל חייו.
קשה לי לזכור מתי הפעם האחרונה שאכלתי בשר grain fed - מקורו מפרות מסכנות שגודלו בתנאים כה מחפירים.
אבל זה נראה כה מזמין שפשוט הייתי חייב לנסות.
יום שני, 5 באוגוסט 2013
דיאטה קיטוגנית - סיכום חודש ראשון
ארבעה שבועות עברו מהלילה האחרון שאכלתי פחמימות, לא יאמן כמה מהר הזמן רץ.
אני חייב לציין שכל יום שעובר אני רואה שיפור ומגלה אספקט חדש, הן מהבחינה הפיזית והן מהבחינה המנטלית, שפשוט גורמים לי לרצות להשאר בדיוק איפה שאני - שריפת שומנים וקיטוסיס ברמה קבועה!