tag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post2283545851058911498..comments2023-12-19T17:31:52.281-05:00Comments on מעבר לפליאו: הצייד המודרני Aviv Maizlinhttp://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-72669011731681375962013-07-16T02:31:12.935-04:002013-07-16T02:31:12.935-04:00חחח תאמין לי היתה תקופה שבהחלט חשבתי לעבור לאיזה א...חחח תאמין לי היתה תקופה שבהחלט חשבתי לעבור לאיזה אי בודד. יש מצב, אם ישבר לי מהכל... :)Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-11512509922467377412013-07-16T00:01:11.675-04:002013-07-16T00:01:11.675-04:00אולי נארגן כמה משפחות ונעבור לגור קבוע באיזה יער ו...אולי נארגן כמה משפחות ונעבור לגור קבוע באיזה יער ואני רציני <br />mrbigmhttps://www.blogger.com/profile/12594684534684674110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-70204918076715278542013-07-13T18:08:36.628-04:002013-07-13T18:08:36.628-04:00איזה כיף לקרוא הודעה משכנה!
אני פשוט משתמש בסואט י...איזה כיף לקרוא הודעה משכנה!<br />אני פשוט משתמש בסואט ישר כשומן לטיגון. את האמת זה הפך להיות השומן המועדף עלי, אני מבשל הכל איתו.<br />אני לא הופך אותו לטאלו.<br />דוגמה להיום אחר אימון של 6 שעות. אגב, חזרתי על ה 9W בניו ג'רזי.<br />שלוש ביצים מטוגנות בהמון סואט, מלח פלפל ועלים של בזילקום (חולה על הריח/טעם), עלי אורגנו מיובשים - מערבב במחבת.<br />כאשר החביתה עדיין רכה מלמעלה אני מוסיף עוד סואט ומפזר מעל. ואז אני מעביר לברוילר שהאש מלמעלה תמשיך לטגן את החביטה ביחד עם השומן שמתמזג מעל. פשוט מעדן!!!<br />כליות קניתי בנפרד. סואט בנפרד.<br />אני אפרסם כל מיני מתכונים עם הזמן.<br /><br />תודה ונעים להכיר :)<br /><br />אביבAviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-38972759025288274262013-07-13T16:22:59.065-04:002013-07-13T16:22:59.065-04:00קודם כל- אהלן, ובהצלחה עם אפס פחמימות. ועכשיו לעסק...קודם כל- אהלן, ובהצלחה עם אפס פחמימות. ועכשיו לעסק: האם את הסואט (suet) אתה מחמם כדי להפכו לשומן tallow, או שאיכשהו אתה משתמש בסואט, ישירות מהחבילה שקבלת? אני נוהגת להפוך את הסואט לטאלו, אבל אם אפשר בלי- אז עדיף :)<br />ועוד- כבר שאלתי בפורומים אחרים- כליות, האם הזמנת והכנת (או רק סואט מאיזור הכליות)? <br />תודה על ההפניה לאתר של US Wellness, אבדוק אותם גם. אשמח לשמוע על מתכונים לחלקי הפנים האחרים גם.<br />שבת שלום- שכנתך מניו ג'רזי<br />Anonymousnoreply@blogger.com