tag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post8354716898122803713..comments2023-12-19T17:31:52.281-05:00Comments on מעבר לפליאו: Super coffeeAviv Maizlinhttp://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comBlogger41125tag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-72887897854023228572020-10-03T12:00:30.047-04:002020-10-03T12:00:30.047-04:00היי אביב,
מאוד רוצה להתנסות בצומות לסירוגין אך מה...היי אביב, <br />מאוד רוצה להתנסות בצומות לסירוגין אך מה שעוצר אותי זה הקפה עם החלב קוקוס/שמנת בהקרים קשה להמשיך בצום בלעדיו.<br />אתנ אומר שאתה גם מתנסה בצומות לסירוגין ושותה את הקפה בבוקר.<br />והשאלה היא האם קפה כזה לא שובר צום?<br />הרי בשמנת ובחמאה והחלב שקדים יש קלוריות...<br />לפי הבנתי רק קפה שחור/תה ללא סוכר וללא חלב לא שוברים צום.עדןhttps://www.blogger.com/profile/03400273387340250611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-46115339578062947552017-09-17T22:55:15.848-04:002017-09-17T22:55:15.848-04:00מה זה קפה "עלדין"
התכוונת לקפה " אל...מה זה קפה "עלדין"<br />התכוונת לקפה " אלדין" ?יוסיhttps://www.blogger.com/profile/01494753048694909661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-7574926552944847342016-12-29T06:21:46.790-05:002016-12-29T06:21:46.790-05:00היי ,
אני חדשה בתזונה קטוגנית , האם קפה אספרסו עם...היי , <br />אני חדשה בתזונה קטוגנית , האם קפה אספרסו עם שמנת מתוקה זה בסדר ? בתור אחת שמכורה לפחמימות סוכרים וקפאין ( לצערי המאוד רב )הורדתי לחלוטין פחמימות וסוכרים אבל את הקפה אני בנתיים משאירה . השאלה היא האם שמנת מתוקה 38% זה בסדר להוסיף לקפה ?( אין לי רגישות למוצרי חלב ) מה הכמות הרצויה ? 250 מ"ל ליום זה הרבה ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-76276306903928774202016-01-12T03:25:05.105-05:002016-01-12T03:25:05.105-05:00שלום,
האם מותר לשתות שמנת מתוקה או להקצפה? אני ...שלום, <br /><br />האם מותר לשתות שמנת מתוקה או להקצפה? אני 3.5 שבועות באתגר. בשבועיים הראשונים ירדה לי מאוד הבטן. בשבוע האחרון די עלה לי בחזרה. בשבועיים האחרונים אני שותה קפה עם שמנת מתוקה או להקצפה, אוכל יותר גבינה קשה שמנה ואכלתי הרבה זיתים. <br /><br />אשמח לקבל ייעוץ בנושא. <br /><br />תודה מראש <br /><br />פנחס Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-53447310402660872922014-07-03T08:21:56.997-04:002014-07-03T08:21:56.997-04:00יש קפה שחור בלי קפאין?
בכל מקרה, כן, זו רק דרך טוב...יש קפה שחור בלי קפאין?<br />בכל מקרה, כן, זו רק דרך טובה להעביר שומנים בדיאטה, אם את/ה צריכים למצוא דרך לצרוך יותר שומנים. או להחליף ארוחה עם קפה מאוד עשיר וטעים.Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-43919772893270174412014-07-03T04:46:08.108-04:002014-07-03T04:46:08.108-04:00האם יש חשיבות לקפאין?
האם קפה שחור ללא קפאין גם יע...האם יש חשיבות לקפאין?<br />האם קפה שחור ללא קפאין גם יעשה את העבודה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-49301821265659394222013-11-09T17:29:27.055-05:002013-11-09T17:29:27.055-05:00תודה רבה :)תודה רבה :)Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-28765154616761504672013-10-25T14:04:53.807-04:002013-10-25T14:04:53.807-04:00מאוד נהניתי מהכתבה , מאז שחזרתי מייוןמאוד נהניתי מהכתבה , מאז שחזרתי מייוןAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02575906435648423078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-89779344368890508192013-07-10T18:17:58.724-04:002013-07-10T18:17:58.724-04:00רגישות למאכלים מסוימים יכולה להעלות את רמת בסוכרים...רגישות למאכלים מסוימים יכולה להעלות את רמת בסוכרים - גלוטן יהיה ראשון ברשימה, אחריו הייתי שם מוצרי חלב.<br />יותר בעייתית מכמות הסוכרים שיכולה לעלות, זו תגובה חדה של אינסולין ולפטין.<br />הדרך היחידה לבדוק רגישות היא אלימינצייה לחודש נניח ואז לנסות שוב, ולהקשיב טוב טוב לגוף (פריחות בעור, רמת סוכרים, נפילות אנרגייה מאינסולין גבוה, נפיחות ועוד)<br />אני מקנה באלו שלא מראים תגובה כלשהי למוצרי חלב! במקרה שלהם - שמנת בקפה יהיה מעולה. אני גיליתי את אמריקה בפעם הראשונה שעשיתי קפה עם שמנת - מדהים!<br />היום מן הסתם אני בליAviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-41977142315499882562013-07-10T15:06:07.680-04:002013-07-10T15:06:07.680-04:00אני מכורה לקפה עם מעט שמנת מתוקה. האם מישהוא יודע ...אני מכורה לקפה עם מעט שמנת מתוקה. האם מישהוא יודע על השפעת השמנת על הסוכר<br />בדם. אני על דיאטת דלת פחמימות.<br /><br />תודה אביב על הפוסטים המפרים.שרוןnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-29772751286478323122013-06-15T23:27:13.707-04:002013-06-15T23:27:13.707-04:00חלב שקדים ללא סוכר אם אני לא טועה היה בלי פחמימות ...חלב שקדים ללא סוכר אם אני לא טועה היה בלי פחמימות או סוכרים כמעט כלל. בכל מקרה היום אני לא מכליל אותו בקפה יותר. תקראי את התשובה שלי לעלית למעלה כיצד אני מכין את זה היום.<br /><br />תודה על הכל! :)Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-10109915950091513912013-06-15T23:23:51.572-04:002013-06-15T23:23:51.572-04:00עלית (???) אני ממש שמח לשמוע. היום כבר שיניתי את ה...עלית (???) אני ממש שמח לשמוע. היום כבר שיניתי את הקפה שלי אחרת. עכשיו אני שם 1-2 קוביות של שוקולד מריר 90 אחוז לינדט, 1 כפית שמן קוקוס ומערבב עם המיקסר. טעים רצח, זה ה"ארוחת בוקר" שלי.<br /><br />תודה על העידוד, מקווה לחזור לרשום עוד הרבה! :)Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-83927928720183017502013-06-15T23:18:58.877-04:002013-06-15T23:18:58.877-04:00תודה אסי, מקווה לחזור עם מרץ, סליחה על תקופה כל כך...תודה אסי, מקווה לחזור עם מרץ, סליחה על תקופה כל כך ארוכה של הזנחהAviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-40869582100138156812013-06-15T23:18:21.290-04:002013-06-15T23:18:21.290-04:00אין לי מושג, אבל אני שומע שהרבה חברות אירופאיות מי...אין לי מושג, אבל אני שומע שהרבה חברות אירופאיות מייצרות חמאה grass fed תעשה גוגל קובי. בדף Paleo isreal בפייסבוק הם מעלים את הנושא תמיד, אתה יכול לשאול שם... :)Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-45453181472503707082013-06-15T23:16:12.101-04:002013-06-15T23:16:12.101-04:00הלוואי והייתי יכול להיות שםהלוואי והייתי יכול להיות שםAviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-90065425487739403182013-05-28T01:54:03.216-04:002013-05-28T01:54:03.216-04:00היי אביב
ראשית הבלוג שלך מצויין,נהנית ומחכימה ממנו...היי אביב<br />ראשית הבלוג שלך מצויין,נהנית ומחכימה ממנו, קראתי רק את הפוסטים ה"פופלריים" שבצד,אני מאמינה שפרסמת פוסטים נוספים (או שלא?)אלא שאני לא יודעת איך להגיע אליהם,אשמח מאוד אם תפנה אותי אליהם (כי ראיתי שהאתר מכיל אלפי דפים אבל אני הצלחתי לקרוא רק כמה פוסטים)<br /><br />דבר שני - חלב השקדים מכיל סוכר,איך זה מתיישב עם התזונה שלנו ?<br />תודה<br />שריתAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-57486852763389466802012-12-24T12:31:41.586-05:002012-12-24T12:31:41.586-05:00היי אביב, אני יושבת ומתענגת לי על כוס הקפה של המתכ...היי אביב, אני יושבת ומתענגת לי על כוס הקפה של המתכון שלך. סוף כל סוף עשיתי שימוש בבלנדר הידני הזה שקיבלתי מחבר יווני שלי. הוא שכב במגירה בערך שנה ללא דורש ועכשיו, אפילו העמדתי אותו על השיש! :)<br />מכיוון שניראה לי יותר חסכוני להשקיע בחמאת שקדים במקום בחלב שקדים, מהלתי 2 כפיות במעט מים על מנת לעשות את הבסיס הקציפתי. הפעם לא הוספתי את שמן הקוקוס והחמאה המזוקקת,אני אתנסה בזה בפעם הבאה.<br />תודה רבה!<br />תמשיך לכתוב אני נהנית מהמידע ומהכתיבה שלך.<br />עלית.<br /> ("פליאו מתחילה")עליתhttps://www.blogger.com/profile/08030008382414856545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-86171124101254013222012-11-01T01:54:56.579-04:002012-11-01T01:54:56.579-04:00מחכים בכליון עיניים לעוד פוסטים.מחכים בכליון עיניים לעוד פוסטים.asihttps://www.blogger.com/profile/18197096255113845992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-34633179921171911232012-10-16T04:26:21.626-04:002012-10-16T04:26:21.626-04:00הי אביב, יש לך מושג אם החמאה האירלנדית צ'מפיון...הי אביב, יש לך מושג אם החמאה האירלנדית צ'מפיון היא גראס פד לא הצלחתי לברר <br /><br />http://www.mysupermarket.co.il/#/שופרסל/חמאה_אירלנדית_צמפיון_250_גרם/חמאה_מרגרינה_שמנת/מוצר<br /><br />תודה<br />Kobihttps://www.blogger.com/profile/16966798055861139151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-24776865509322622032012-10-15T14:43:31.126-04:002012-10-15T14:43:31.126-04:00מפגש הקהילת פליאו:
http://www.youtube.com/watch?v=...מפגש הקהילת פליאו:<br />http://www.youtube.com/watch?v=I6cAHqVc45w&feature=youtu.belivlivhttps://www.blogger.com/profile/16302109813788702902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-79959208364874308392012-10-11T08:42:15.968-04:002012-10-11T08:42:15.968-04:00הי הגר, תודה על העידוד, אני מקווה לחזור בקרוב עם ה...הי הגר, תודה על העידוד, אני מקווה לחזור בקרוב עם הרבה מרץ!<br />את צריכה לראות איך מסתכלים עלי בעבודה אם אני מחליט לעשות משהו דומה לקפה שלי שם, חחח קניתי מיקסר כזה גם לעבודה... הם רגילים לשטויות שלי כבר...Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-31934176083104055342012-10-11T08:38:52.925-04:002012-10-11T08:38:52.925-04:00תודה אסי!תודה אסי!Aviv Maizlinhttps://www.blogger.com/profile/10532471386856492650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-61630327153091037612012-10-10T17:13:07.241-04:002012-10-10T17:13:07.241-04:00הי, יש לך כתיבה מאוד עניינית וברורה. תודה רבה על ...הי, יש לך כתיבה מאוד עניינית וברורה. תודה רבה על הפוסטים, ישר כוח. asihttps://www.blogger.com/profile/18197096255113845992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-74404909910452614372012-10-10T06:55:27.426-04:002012-10-10T06:55:27.426-04:00האמת שמארק כתב על זה, קפה משחרר חומצות שומן לדם, ו...האמת שמארק כתב על זה, קפה משחרר חומצות שומן לדם, וזאת במסגרת ההשפעה המעוררת שלו שהופכת אותנו לדרוכים ומוכנים לפעולה, כמו בתגובת Fight or flight. <br />ולכן ההמלצה היא לשתות קפה ואז לעשות פעילות גופנית, או לפחות לא לשבת במקום, כדי לנצל את אותן חומצות שומן לאנרגיה.Hagar https://www.blogger.com/profile/00860361545991495202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-517898299538070328.post-76650042498214216912012-10-10T06:52:48.172-04:002012-10-10T06:52:48.172-04:00הי אביב, גם כשאין לך כוח לכתוב אתה מפיק חומרים נהד...הי אביב, גם כשאין לך כוח לכתוב אתה מפיק חומרים נהדרים! טוב שהצגת את הנושא בצורה מפורטת כך שאנשים יוכלו למצוא את המידע הזה בעברית וגם כדי לגרום לי להרגיש קצת פחות מוזרה :-))<br />בנוגע לחמאה, אסף עשה קצת מחקר וגילה שחמאת צ'מפיון האירית מגיעה מאותן מחלבות כמו קריגולד, בהן דרות פרות שאוכלות עשב. כך שזו החמאה בה אנחנו משתמשים.<br />מדי פעם יש על החמאה הזו הנחות גדולות בטיב טעם , ואז מצטיידים. רק כדאי לשים לב - לפעמים ההנחה נובעת מהתקרבותו של תאריך התפוגה. אם זה המצב אפשר לאפסן במקפיא (עד 6 חודשים), או להכין גהי.<br />Hagar https://www.blogger.com/profile/00860361545991495202noreply@blogger.com